Revision og regnskab

Søger du en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med revision og regnskab, så er du kommet til de rette. Sønderjyllands Revision er en statsautoriseret revisionsvirksomhed og har mere end 85 års erfaring med at løse opgaver indenfor revision og regnskab. 

Vi hjælper dig med

Som revisorer er en af vores vigtigste opgaver, at vi sikrer tillid til regnskabet og troværdighed i de informationer, vi sender til myndigheder og samarbejdspartnere. Kontakt os, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Din samarbejdspartner om revisions- og regnskabsopgaver

Ingen virksomheder er ens, og derfor tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dig og din virksomheds situation, når vi løser en revisions- og regnskabsopgave for dig. 

Som din samarbejdspartner på revision og regnskab får vi et indgående kendskab til din virksomhed. En viden, vi bruger til at levere det bedst mulige resultat til dig. Det kalder vi rådgivning, som gør en forskel for dig og din virksomhed.  

"Sønderjyllands Revision står for både vores bogføring og lønudbetaling, hvilket sparer os for en masse tid og gør, at vi kan koncentrere os om andre ting"

Revision

Revision handler om at verificere dit budskab og skabe sikkerhed for at oplysningerne er korrekte. Dermed sikrer vi, at de informationer, som din virksomhed videregiver til for eksempel banken eller myndighederne er valide.

Der er mange veje, der kan bringe os hertil. Hos Sønderjyllands Revision er forståelsen af din virksomhed og dens interne funktioner af central betydning. Derfor bruger vi energi på at forstå din virksomhed indefra. Med den viden kan vi samtidig give dig sparring på fordele og ulemper ved din valgte struktur og for eksempel rådgive dig om effektivisering via digitalisering.

Når vi reviderer, står vi hos Sønderjyllands Revision på mål for rigtigheden af regnskabet, og vi giver såvel dig som din virksomheds interessenter sikkerhed for, at der er styr på tallene.

Årsregnskab

Hvert år udarbejder du et årsregnskab for din virksomhed for at give et overblik over virksomhedens resultat samt aktiver og passiver for det forgangne år. Et retvisende regnskab er vigtigt for virksomhedens interessenter, herunder banken og andre samarbejdspartnere.

Er det den tid på året, hvor du skal i gang med årsregnskab for din virksomhed? Vi er klar til at hjælpe dig med at udarbejde årsregnskabet og rådgive om regnskabsmæssige forhold.

Årsregnskabet udarbejder vi på grundlag af gældende lovgivning og krav, og det vigtigste er altid, at regnskabet giver det mest retvisende billede af din virksomheds forhold og økonomi. 

Alle årsregnskaber suppleres af en revisorerklæring, som gør, at dine samarbejdspartnere kan have tillid til tallene.

Erhvervsservice

Erhvervsservice hos Sønderjyllands Revision er den betegnelse, vi bruger for alt det i en økonomifunktion, der drejer sig om afstemninger, bogføring og indtastninger, så regnskabet bliver rigtigt. Helt konkret betyder det, at vi hjælper dig med håndtering af for eksempel bogføring og løn, så du kan bruge tiden på at drive din virksomhed og passe dine kunder.

Få hjælp til:

  • Bogføringsassistance, hvor vi varetager din bogholderifunktion
  • Lønadministration, hvor vi sikrer udbetaling af korrekt løn til tiden
  • Månedsrapporteringer til direktion eller moderselskab
  • Indberetning af moms og skat


Opgaven spænder bredt afhængigt af din virksomheds størrelse. Løsningen tilpasser vi til dine behov – Læs mere her

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg