Trainee hos SR

Drømmer du om en uddannelse med mange karrieremuligheder? 

Som trainee hos Sønderjyllands Revision får du en uddannelse, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Du får en alsidig og attraktiv uddannelse, der åbner mange døre – ikke kun i revisorbranchen. 

Allerhelst vil vi selvfølgelig have, at du bliver hos os efter endt uddannelse, så det gør vi os stor umage for, at du gør.

Trainee hos Sønderjyllands Revision

Vi kan allerede nu fortælle dig, at en revisor ikke tilbringer hele dagen med hovedet begravet i et excel-ark. Revisorfaget handler i den grad om mennesker – vi er i tæt kontakt med vores kunder for at løse deres udfordringer. Det kommer du også til at være.

Som trainee hos Sønderjyllands Revision er din uddannelse ikke slut, når du afslutter din uddannelse som revisor. Hvis du har modet og evnerne, kan du videreuddanne dig til cand.merc.aud og senere statsautoriseret revisor. 

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Sønderjyllands Revision under Karriere & job.

Du kan også se med her, hvor Simone fortæller om at være trainee hos os:

Er revisoruddannelsen noget for mig?

Det kan være svært at vælge uddannelse, og der kan dukke mange spørgsmål op. For eksempel, hvad arbejder en revisor egentlig med? Hvordan ser hverdagen ud? Og skal jeg arbejde med det samme resten af mit liv?

Hos Sønderjyllands Revision ved vi, det kan være svært, og spørgsmålene mange. Derfor må du gerne kontakte vores HR Chef, så du kan høre mere om uddannelsen, hverdagen som trainee og fremtidsmulighederne.

Kontakt HR Chef Tanja Thuesen på tlf. 73 33 12 71, mail tth@sr.dk eller send en besked via vores Facebook-side. Du kan også booke en uforpligtende karrieresamtale her.

"Sønderjyllands Revision har givet mig en enormt lærerig arbejdsplads, hvor jeg får muligheden for at arbejde med mange forskellige virksomheder. Hvis jeg har behov for hjælp, ved jeg, at der altid står en kollega klar. Det giver mig en god tryghed."

Opgaver som trainee

Du får et hav af spændende opgaver hos Sønderjyllands Revision, der er tilpasset netop dig, så vi er sikre på, at du bliver udfordret og udvikler din faglighed. 

Dine opgaver ændrer sig i løbet af din uddannelse, efterhånden som du får mere og mere erfaring. Du kommer til at arbejde med bogføring og regnskaber, men også lagerkontrol og revision hos kunderne. 

Som trainee er du aldrig alene, du har din egen vejleder som du altid kan spørge. 

Find ledige jobs

Vi er altid interesseret i at få flere kloge hoveder med på holdet – så send os en ansøgning, hvis du drømmer om at blive revisortrainee hos Sønderjyllands Revision.

"Én af de opgaver, jeg synes er sjovest, er, når jeg selv sidder med et regnskab fra start til slut – og når jeg kommer med ud til kunderne. Så får jeg lov til at se, hvad kunderne laver, og det giver tallene mere liv. Jeg får en bedre forståelse for de tal, jeg sidder og arbejder med"

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg