Rådgivning

Hos Sønderjyllands Revision er det vigtigt for os, at vi er din samarbejdspartner. En revisor, der giver dig den rådgivning, du har brug for, så du kan udvikle din virksomhed og få et ordentligt og retvisende overblik over din økonomiske situation. 

Vi rådgiver dig om

Det vigtigste for os er at lære dig at kende. Derfor får du en fast kontaktperson, som, du altid kan regne med, træder til, hvis du har spørgsmål. Det betyder for eksempel, at vi besøger dig og din virksomhed, når du har behov for det. Det er nemmere at hjælpe dig videre, når vi kan se hinanden i øjnene.

Hvilken form for rådgivning har du brug for? Kontakt os, så finder vi sammen ud af, præcis hvordan vi hjælper dig og din virksomhed bedst muligt. Læs også om, hvordan vi kan assistere dig med revision og regnskab.

Kontakt os om rådgivning

Du kan altid kontakte os, hvis du har behov for personlig og nærværende rådgivning med fokus på netop din virksomhed. Kontakt os, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

"Sønderjyllands Revision møder mig i øjenhøjde"

Regnskabs- og skattemæssig rådgivning

Verden bliver mere og mere kompleks, det samme gør dansk skattelovgivning. Som virksomhed kan det være svært at holde styr på alle regler og pligter, hos Sønderjyllands Revision hjælper vi dig med at få overblikket. 

Skat er mange forskellige ting, som eksempelvis moms, afgifter og virksomhedsskat, men også virksomhedsejerens egen skat. Vi rådgiver om skat, moms og afgifter og foretager skatteplanlægning med henblik på at sikre den mest optimale skattemæssige stilling for dig og din virksomhed.  

Vi arbejder for eksempel med: 

 • Selvangivelser
 • Optimal skattestruktur
 • Øget fradrag for udviklingsomkostninger
 • Skat i forbindelse med generationsskifte


Med udgangspunkt i et trygt og tillidsfuldt samarbejde sørger vi for, at du har orden i regnskabet, og at du overholder alle krav fra skattemyndighederne. 

Helt præcist handler vores regnskabs- og skattemæssige rådgivning om, at vi hjælper dig og din virksomhed, så alt er optimalt i forhold til regnskab og skat i virksomhedens nuværende situation. Det betyder, at vi tager fat i dig når vi ser forhold, som vi mener, virksomheden kan forbedre.

Skatteforhold

Som din virksomheds revisor tager vi naturligvis hånd om alle skattemæssige indberetninger og rådgiver dig om muligheder og faldgruber. Vores mål er at beskytte dig bedst muligt, så du undgår overraskelser. Skat er sjældent ligetil, og det er derfor centralt, at du har en samarbejdspartner med erfaring, så du undgår uenigheder med myndighederne.

"Når jeg henvender mig til min revisor med spørgsmål, får jeg lynhurtig afklaring og svar"

Generationsskifte

Skal I i gang med et generationsskifte i din virksomhed? Hos Sønderjyllands Revision har vi mange års erfaring i og et grundigt kendskab til de regler, som er relevante ved et generationsskifte, så overgangen sker så glidende som muligt.

Generationsskifte indebærer rådgivning om skat, finansiering, selskabsret og ikke mindst planlægning af forløbet – men der skal også være plads til følelser, hvor det handler om at gøre klar til at overdrage ansvaret til næste generation. Det kan vi hos Sønderjyllands Revision rådgive om – med over 85 års erfaring har vi prøvet det i praksis og har set både de meget vellykkede og de mindre hensigtsmæssige overdragelser. De forhold som ikke direkte har med økonomi at gøre, bliver alt for ofte overset – så tag os med på råd fra starten.

Iværksætterrådgivning

Hos Sønderjyllands Revision tilbyder vi iværksætterrådgivning, hvor vi hjælper dig med at komme godt i gang. I mange år har vi arbejdet tæt sammen med erhvervsforeningerne om iværksætteri. 

Helt konkret hjælper vi dig med at gå fra idé til handling. Vi tager en snak om din forretningsplan og dit fokus, og med den rigtige sparring og rådgivning fra begyndelsen får du en god start. Vi rådgiver dig om: 

 • Opstilling af realistiske budgetter
 • Valg af organisatorisk setup
 • Registrering af ny virksomhed
 • Etablering af selskabsstruktur
 • Økonomisk overblik og finansiering
 • Budget 
 • Dialog med banken


Som iværksætter er det de færreste, der har indblik i alle love og regler. Med os som din sparringspartner kan du drive din virksomhed med vished og tryghed om, at din revisor klarer skat, moms og regnskab, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Etablering af virksomhed

Har du taget det store skridt og skal i gang med at etablere din egen virksomhed? Det kan være forvirrende, hvis man ikke har prøvet det før. Vi ved af erfaring, at der er behov for sparring på en lang række punkter omkring struktur, finansering, administration samt skat og moms. Med den rigtige sparring og rådgivning fra begyndelsen kommer du godt fra start. Vi hjælper dig med at opstille realistiske budgetter, vælge det rette organisatoriske setup samt med at registrere din nye virksomhed. 

For eksempel kan vi spørge ind til din forretningsplan og virksomhedsform, så vi i sidste ende kan rådgive dig bedst muligt om for eksempel:

 • Hvilke risici der er ved driften
 • Hvilke ledelsesmæssige ressourcer der skal til, for at din virksomhed bliver en succes
 • Hvordan du sikrer, at du bevarer dit fokus på salg, produktion og udvikling, når bureaukratiets krav skal opfyldes

Vi er med dig hele vejen for at sikre den bedste start for din virksomhed. 

Dansk-tyske forhold

Bor du eller driver du allerede virksomhed i Tyskland og har planer om at være aktiv på det danske marked?

Har du behov for at ansætte medarbejdere i Tyskland eller medarbejdere med tysk bopæl i din virksomhed i Danmark?

Få rådgivning og sparring om dansk-tyske forhold hos Sønderjyllands Revision. 

Vi er et lokalt sønderjysk revisionsselskab med et indgående kendskab til dansk-tyske forhold. Vi rådgiver og assisterer dig ved spørgsmål vedrørende alt fra dansk-tysk samhandel, virksomhedsdrift, skat, moms til social sikring. Med mere end 85 års erfaring i grænselandet har vi sprog- og kulturforståelsen på plads, således at vi ubesværet kan bruge energien på at forstå de store forskelle i regler og den konstante udvikling i bureaukratiske krav i begge lande.

Vores fokus er især på, hvordan du starter op i Danmark, hvis du allerede er etableret på det tyske marked. Skal du starte op i Tyskland, ved vi, hvad du skal være opmærksom på, og vi har samarbejdspartnere, som vi kan henvise dig til.

Ring til os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg