Generationsskifte

Når en virksomhed går fra et sæt hænder til det næste, medfølger der ofte en del planlægning for at sikre en glidende overgang mellem generationerne.

Rådgivning og planlægning ved et generationsskifte

Hos Sønderjyllands Revision er vores erfaring, at det meget ofte er de menneskelige faktorer, der afgør, om generationsskiftet bliver en succes. De personlige forhold tillægger vi derfor stor vægt i planlægningen og i selve gennemførelsen af generationsskiftet.

Det er en stor tillidssag at være med til et generationsskifte, og vi ved af erfaring, at det er vigtigt at planlægge i god tid. Det giver det bedste resultat for et generationsskifte.

Skal du gennemføre et generationskifte? Kontakt os, så tager vi en snak om, hvordan vi rådgiver dig og sikrer en glidende overgang.

Du kan også læse mere om, hvilke forhold vi ellers rådgiver om, for eksempel skat og iværksætteri.

Ønsker du et velplanlagt generationsskifte, er det vigtigt, at du er opmærksom på de regler, der er relevante, når virksomheden går fra en ejer til en anden. Hos Sønderjyllands Revision har vi mange års erfaring med vellykkede generationsskifter, og vi rådgiver dig med udgangspunkt i din virksomheds situation.

Kontakt os om generationsskifte

Hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med et generationsskifte i din virksomhed, så kontakt os. Vi står altid klar til at hjælpe.

"Vi er gået fra at være en lille iværksættervirksomhed til at eje fem selskaber. Sønderjyllands Revision har været vores sparringspartner hele vejen igennem og har hjulpet os med at skabe vækst og stabilitet"

Du får rådgivning om

Ved et generationsskifte rådgiver vi dig for eksempel om skattemæssige forhold, og vi giver dig i det hele taget et trygt og solidt overblik over virksomhedens muligheder for et generationsskifte. Vores rådgivning sker altid med henblik på at skabe et succesfuldt generationsskifte, der er til gavn for både virksomheden, medarbejderne og ejerkredsen.

Virksomhedsstruktur

Sønderjyllands Revision er også den rette sparringspartner, hvis du har behov for rådgivning om og assistance i forhold til virksomhedsstruktur. Den rette virksomhedsform har stor betydning for din virksomheds vækstpotentiale, og det kan netop derfor være relevant at tage op ved et generationsskifte. Du får rådgivning om, hvilken selskabsstruktur der tjener dig og din virksomhed bedst. Hvis du beslutter dig for en ny selskabsform, kan vi i tæt samarbejde og dialog med dig varetage processen fra A til Z.

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg