Om Sønderjyllands Revision

Sønderjyllands Revision er en revisions- og rådgivningsvirksomhed. Vi stiller spørgsmål og lytter til dig og dine behov og udfordringer, så du får det bedste resultat. Vi ved, at mennesker er forskellige – det samme gælder virksomheder – og derfor er der forskel på, hvad du og din nabovirksomhed har brug for, når det kommer til rådgivning og revision. Kort sagt tager vi udgangspunkt i netop dig og din virksomheds specifikke situation, og som din samarbejdspartner er vi aldrig længere væk end et telefonopkald. 

Sønderjyllands Revisions historie kort

Sønderjyllands Revision er forankret i Sønderjylland. Det har vi været siden Sønderjyllands Revisionskontor A.S. blev grundlagt i 1936 på Nørrechaussé i Aabenraa. I 1975 åbnede vores afdeling i Padborg med særligt fokus på transportbranchen, og det er her, du i dag finder mange af vores eksperter i dansk-tyske forhold. I 2006 fik vi også kontor i Sønderborg, hvor vi arbejder tæt sammen med det lokale erhvervsliv.

"Det bedste ved at arbejde hos Sønderjyllands Revision er, at jeg kommer helt tæt på kunderne og kan mærke at mit arbejde gør en forskel"

Vores værdier

Sønderjyllands Revision er tæt på dig – vi sætter os i dit sted. Det betyder, at vi fokuserer på dig og din virksomheds behov og udfordringer. Vi ønsker, at du får det resultat, der udvikler din virksomhed. Derfor arbejder vi også efter nogle helt bestemte værdier.

Nærvær

Vi er der, når du har brug for os: til bestyrelsesmøder, generalforsamlinger og i hverdagen står din faste kontaktperson klar til at hjælpe dig.

Tryghed

Både mennesker og virksomheder er forskellige:  Vi lærer dig og din virksomhed grundigt at kende, så du trygt kan overlade revisionsarbejdet til os.

Engagement

Vi brænder for det du laver: Vores rådgivning hjælper dig til succes. Vi ønsker, at det skal gå godt for dig og din virksomhed.

Tilgængelighed

Når du har brug for hjælp: Du kan altid få hjælp af din faste kontaktperson eller en statsautoriseret revisor inden for 24 timer.

Karriere hos Sønderjyllands Revision

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde hos Sønderjyllands Revision?

Du finder os i Aabenraa, Padborg og Sønderborg, hvor vi hjælper vores kunder med netop deres udfordringer. Det har vi gjort siden 1936. I dag er vi flere end 75 medarbejdere, og her er også plads til dig, der ligesom os brænder for at gøre en forskel med dit arbejde.

"I forbindelse med opstart og drift af et nyt selskab faldt valget på Sønderjyllands Revision. Det har vi ikke fortrudt!"

Vi er så stærke som vores medarbejdere

Hos os er vi af den overbevisning, at medarbejderne er firmaets vigtigste ressource. Uden vores medarbejdere og deres kæmpe engagement, ville vi aldrig været nået så langt, som vi er i dag. Her får du mulighed for at udvikle dig og dine egne kompetencer.

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg