Karriere & job

Er du interesseret i et job hos Sønderjyllands Revision? Vi har kontorer i både Aabenraa, Padborg og Sønderborg, hvor vores flere end 75 medarbejdere hver dag gør en forskel for vores kunder med professionel og nærværende rådgivning. Lyder det som din arbejdsplads? Så er der også plads til dig. 

Med udvikling når vi længst

Hos Sønderjyllands Revision finder du et  inspirerende arbejdsmiljø med et hold af medarbejdere, der besidder en stor grad af selvstændighed og ansvar. Vi lægger vægt på, at du løbende udvikler dine kompetencer til gavn for både dig selv og vores kunder. Hos os deltager alle i uddannelse af trainees og praktikanter – det ser vi nemlig som en fælles opgave. Det, mener vi, giver en sjovere og mere spændende arbejdsdag.

Passion for revision

Du vil mærke, at dine kollegaer brænder for deres arbejde. Vi engagerer os i vores kunder og går altid til opgaverne med stor omhu og professionalisme, så vi i sidste ende sikrer, at kunden får det bedst mulige resultat og løsningen til tiden. Vi sætter os i kundens sted, lytter og rådgiver med afsæt i kundens konkrete situation – for vi er nemlig vores kunders samarbejdspartner.

Nærvær og det gode arbejdsliv

Vi går ikke på kompromis med det gode arbejdsliv – her er plads til et liv udenfor arbejdet – og når du er på arbejde, er godt kollegaskab vigtigt. Det kræver nærvær. Det handler om at turde spørge og lytte til hinanden, så vi sammen finder den bedste løsning.

tværs af grænsen

Hos Sønderjyllands Revision kommer du til at arbejde med mange forskellige typer af virksomheder med hver deres behov og udfordringer. Med vores beliggenhed nær grænsen har vi en unik mulighed for at arbejde på tværs af grænsen.

Vil du vide mere om Sønderjyllands Revision og vores værdier?

”Min opstart som revisortrainee hos Sønderjyllands Revision har været præget af tæt samarbejde med erfarne revisorer, der har været uvurderlige mentorer. Fra første dag blev jeg involveret i spændende opgaver, lige fra grundlæggende regnskabsanalyser til støtte ved komplekse revisioner. Det er en rejse fyldt med store udviklingsmuligheder hvor jeg kontinuerligt udfordres til at vokse både fagligt og personligt..”

Ledige jobs hos
Sønderjyllands Revision

Vi ansætter løbende nye medarbejdere og trainees. 
Send os din ansøgning og bliv en del af holdet. 

Ansøgningsprocessen

Når du har sendt din ansøgning, dit CV og eksamenspapirer, vurderer vi dine kompetencer i forhold til det job, du har søgt.  Hvis vi vurderer, at du har de rette kompetencer, bliver du inviteret til at udfylde en personprofil og en logisk test. Vi bruger disse værktøjer i rekrutteringsprocessen for at sikre det bedste match mellem dig, os og jobbet. Den logiske test og personprofilen hjælper os og dig med at sikre, at du får mest mulig succes med dit job og dine arbejdsopgaver. 

Den personlige samtale

Når du har udfyldt personprofilen og den logiske test, bliver du tilbudt en personlig samtale, hvor vi taler om resultaterne. Hvis vi herefter fortsat vurderer, at der er et godt match mellem dig og jobbet, følger samtale nummer to, hvor vi endeligt afklarer, om både du og vi ønsker en fremtid sammen. Du kan undervejs i processen blive bedt om at give referencer. Det betyder, at vi gerne vil tale med én eller to af dine tidligere arbejdsgivere eller andre, som kan fortælle om, hvem du er som person på jobbet.

Du kan her læse mere om hvordan vi behandler din oplysninger i ansøgningsprocessen.

Vi prioriterer trivsel og din fremtid

Hos Sønderjyllands Revision kan vi meget mere udover at bogføre tal og regnskaber – vi sørger også for at vores medarbejdere er toptrimmet på uddannelse, trivsel og velvære. Vi tilbyder derfor en række personalefrynser og aktiviteter, som understøtter dette.

Spørgsmål om
uddannelse og praktik?