Bogføringsassistance

Har du brug for hjælp til bogføring eller erhvervsservice? Den hjælp kan du få hos Sønderjyllands Revision. Bogføring kan være en tidskrævende opgave, som stjæler tid fra andre opgaver i virksomheden. Vi tilbyder bogføringsassistance, så du får mere tid i hverdagen til andre opgaver i din virksomhed.  

Hjælp til bogføring

Med bogføringsassistance fra Sønderjyllands Revision slipper du for tidskrævende administrative opgaver. Vi overtager dine bogføringsopgaver helt eller delvist – uanset om du ønsker bogføringen udført i din virksomhed eller hos os. Du kan regne med, at vi har styr på tingene og du har altid en fast kontaktperson, som lærer dig og din virksomhed at kende.

Kontakt os om bogføringsassistance

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Sønderjyllands Revisions bogføringsassistance. Sammen finder vi den løsning, der er mest givende for din virksomhed.

"Det er en kæmpe lettelse, at Sønderjyllands Revision overtager de 'tunge poster', og vi kan koncentrere os om den daglige drift af vores firma."

Hurtig og effektiv bogføringsassistance

Veludført bogføring er grundstenen i den løbende kontrol af din virksomheds økonomiske udvikling. Med bogføringsassistance fra Sønderjyllands Revision er du sikker på, at bogføringen for din virksomhed er tilrettelagt og gennemført effektivt til aftalt tid. 

Som statsautoriseret revisionsselskab har vi samlet alle de kompetencer, du har brug for – og vi sikrer, at lovgivningen er overholdt, for eksempel med løbende indberetning af moms og eventuel indberetning af EU-moms.

Hvad er bogføringsassistance?

Kort sagt betyder bogføringsassistance, at vi hjælper dig med din bogføring. Vi tager os af opgaverne, som en bogholder normalt håndterer. Afhængigt af størrelsen på din virksomhed og dit behov for hjælp og rådgivning til bogføring løser vi blandt andet følgende opgaver:

  • Løbende indberetning og opgørelse af moms, skat og afgifter samt intrastat
  • Lønadministration
  • Løbende bogføring
  • Månedsrapportering

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg