Personalegoder

Hos Sønderjyllands Revision kan vi meget mere udover at bogføre tal og regnskaber – vi sørger også for at vores medarbejdere er toptrimmet på uddannelse, trivsel og velvære. Vi tilbyder derfor en række personalefrynser og aktiviteter, som understøtter dette.

Velvære

Vi ønsker at tage vare på din sundhed og trivsel på arbejdspladsen med bl.a. sundhedsforsikring, månedlig massage, ugentlig frokostordning og kaffe/te ad libitum.

Kaffe

Vil du drikke barista kaffe hver dag? Det kan du når du er ansat hos Sønderjyllands Revision. I alle vores afdelinger har vi professionelle kaffemaskiner. Her kan du begynde dagen med en kop kaffe af friskkværnede bønner til at styrke energien og få en sludder med en kollega.

Frokostordning

Træt af slatne agurker og varm leverpostej? Hos Sønderjyllands revision har vi en lækker frokostordning hvor du en dag om ugen kan udskifte madkassen med en lækker buffet.

Massage

Kontoret bliver hver måned forvandlet til vores personlige spa, hvor vores medarbejdere kan nyde godt af en afslappende massage på 30 min. Det er en fantastisk måde at slappe af og oplade batterierne på, så vores medarbejdere kan være på deres bedste, når de er tilbage på arbejde.

Sundhedsforsikring

Vi vil gerne tage vare på vores medarbejderes sundhed og trivsel, og derfor tilbyder vi en sundhedsforsikring. Med denne forsikring vil du være dækket ind i tilfælde af sygdom eller skade, og du vil få adgang til en række sundhedsydelser, så du kan få den behandling, du har brug for.

Viden, uddannelse og fremtid

Din fremtid og ambitioner er vigtige for Sønderjyllands Revision. Derfor tilbyder vi kontinuerlig uddannelse, aviser, tidsskrifter og pensionsrådgivning til vores medarbejdere. 

Uddannelse

Vi er ambitiøse og du kan være sikker på at din udvikling ikke kommer til at stå stille. Vi tror også på, at livslang læring er vigtigt, og derfor tilbyder vi uddannelse til vores medarbejdere, så de kan holde sig ajour med den nyeste viden inden for deres felt.

Aviser og blade

Vi mener, det er vigtigt at holde sig opdateret med de seneste nyheder og trends. Derfor har vi abonnement på en række forskellige aviser og tidsskrifter, så du altid kan være på forkant med det, der sker i verden omkring os. Uanset om du er interesseret i erhvervslivet eller nyheder fra ind- og udland, vil du finde noget interessant at læse.

Pensionsrådgivning

Vi vil gerne sikre vores medarbejderes fremtid og økonomisk stabilitet. Derfor tilbyder vi en pensionsrådgivning, der er designet til at hjælpe vores medarbejdere med at planlægge deres økonomiske fremtid og sikre en tryg alderdom. Det er en vigtig ressource for vores medarbejdere, der giver dem ro i sindet og en klar plan for fremtiden.

Social styrke

Fælles aktiviteter og sociale arrangementer såvel indenfor som udenfor arbejdspladsen prioriterer vi meget højt. Derfor har vi også en meget aktiv personaleforening, og er gode til at fejre den individuelle og fælles succes.

Fejre Succes

Det er vigtigt for os at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere føler sig værdsat og motiveret til at yde deres bedste hver dag. Derfor fejrer vi vores fælles og de enkeltes succeser og milepæle. Dette kan blandt andet være en bestået eksamen eller vores årlige statusfest, hvor vi skruer op for festlighederne med kage, fællesskab og masser af high-fives!

Mærkedage

Vi elsker at fejre vores medarbejders mærkedage. Når en medarbejder har jubilæum eller fødselsdag, vil vi gerne anerkende loyalitet og dedikation til Sønderjyllands Revision, så vi begynder dagen med fælles morgenmad og en anerkendende gave.

Fleksibilitet

Vi lægger vægt på at der skal være plads til fritids- og familieliv. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi står til rådighed for vores kunder og kollegaer alle hverdage kl. 9 til 15.

Personaleforening

Vi har en fantastisk personaleforening, der er dedikeret til at sikre, at vores medarbejdere har det sjovt og får mulighed for at socialisere sig udenfor arbejdstiden. De arrangerer alt fra hyggelige film- og spilaftener til spændende udflugter og rejser. Takket være vores personaleforening kan vi sikre, at vores medarbejdere trives både på og udenfor arbejdet.

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg