BRUSH-UP
Dagligdagen med den nye ferielov | seneste nyt indenfor skat og moms | opdatering på Corona-hjælpepakker

Torsdag d. 9 december på
Folkehjemmet Aabenraa, Haderslevvej 7, 6200 Aabenraa kl. 8.00 – 11.00
og Scandic Sønderborg, Ellegårdvej 27, 6400 Sønderborg kl. 13.00 – 16.00

Seminaret er relevant for dig, der er virksomhedsejer eller dig, der håndterer virksomhedens bogholderi, momsregnskab eller lønafregning.

Du bliver informeret om dagligdagen med den “nye” ferielov og indefrosne feriepenge, ligesom du bliver opdateret omkring Corona-hjælpepakker og naturligvis får du en ajourføring på de seneste nyheder indenfor skat, moms, herunder fri bil beskatning.

Der serveres kaffe/the, kildevand og en lille portionsanrettet snack. Der er mulighed for at hilse på hinanden den første halve time, hvorefter programmet starter.

PROGRAM
Velkomst
Dagligdagen med den nye ferielov
Seneste nyt indenfor skat og moms, herunder fri bil beskatning
Opdatering på Corona-hjælpepakker

Arrangementet bliver afholdt i respekt for de på tidspunktet gældende Corona-regler.

Du bedes tilmelde dig senest 3. december 2021 – efter først-til-mølle-princippet

  • Personoplysninger

    Tilmelder du dig et arrangement på vores hjemmeside, registrerer vi alene de oplysninger, du indtaster med henblik på fremsendelse af bekræftelse på tilmelding. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger sendes automatisk via e-mail til kontakt- mailen hos Sønderjyllands Revision. Mailen lagres alene på vores e-mail-server. Personoplysninger lagres ikke på denne webserver, men i en database, som har forbindelse til denne webserver. Disse oplysninger er beskyttet med login.