Søges for kunde: Bogholder

For kunde søger vi selvstændig og serviceminded bogholder

For kunde søger vi en selvstændig og serviceminded bogholder, der kan klare den daglige bogføring, sørge for løn til medarbejderne til tiden og assistere ledelsen i arbejdet.

Om jobbet

Som bogholder får du en hverdag, der både består af en række rutineopgaver og ad hoc-opgaver.

Du får ansvaret for at

  • Registrere og bogføre de daglige transaktioner
  • Afstemme og indberette moms
  • Afstemme bank, debitorer og kreditorer
  • Gøre klar til årsafslutning og revision
  • Køre løn for vores medarbejdere
  • Ordremodtagelse fra kunder og lave ordresedler til montører

 

Udover opgaverne i bogholderiet, bliver det også din opgave at være den administrerende direktørs højre hånd og hjælpe med de administrative opgaver, der kommer forbi både hans og dit skrivebord.

Om dig

Du har sikkert tidligere haft et job, der ligner dette, så det er ikke noget problem for dig at prioritere det, der haster mest med et smil. Du behøver ikke at kunne alt fra starten, men du skal være en dygtig bogholder eller regnskabsmedarbejder for at trives i stillingen.

Vi arbejder i branchespecifikke økonomisystemer, så vi forventer ikke, at du kender dem på forhånd, men med din erfaring med andre økonomisystemer lærer du det nemt.

Gode kommunikationsevner er en fordel. Du er god til at formulere dig på dansk i både skrift og tale. Taler du også tysk er det en ekstra fordel, da vi også har tyske kunder, der kan finde på at henvende sig til dig.

Vi tilbyder

Som medarbejder får du en spændende og afvekslende dagligdag, hvor du aldrig keder dig. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der altid er hjælp at hente fra gode kolleger, der kender forretningen ind og ud.

Din arbejdsplads ligger i Kollund, hvor du får fire kolleger på kontoret. Vores montører og lagerfolk er fordelt mellem værkstederne i Kollund og Gråsten. Du får selvfølgelig løn efter kvalifikationer og alle de fordele en overenskomst giver.

Arbejdstid minimum 20 timer om ugen. Jobbet kan tilrettelægges fleksibelt, så du delvist kan arbejde på andre tidspunkter end kl. 08.00 til kl. 16.00 og hjemmearbejde kan være en del af pakken. Det er dog også vigtigt, at du har din daglige gang på kontoret af hensyn til samarbejdet med montørerne og den faglige sparring med dine kolleger.

Ansøgning

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Chef, Ida Beck Møller, tlf.: 6163 8852 eller e-mail ibm@sr.dk

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet.

Vi vil gerne byde velkommen til vores nye bogholder hurtigst muligt, men venter også gerne på den rette.

Arbejdstid

Minimum 20 timer

Arbejdssted

Kollund, 6340 Kruså

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg