Økonomi-assistenter

Vi har travlt, og til vores tre afdelinger i Aabenraa, Padborg og Sønderborg søger vi nye økonomi-assistenter – én til hver afdeling.

Sønderjyllands Revision er et professionelt og moderne statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma, der skaber tryghed og værdi for vores kunder.
Vores Erhvervsservice tilbyder bogføring, lønadministration, momsindberetninger og løsning af ad-hoc opgaver for vores kunder. Er du uddannet i regnskab og / eller økonomi og er du en dygtig regnskabsassistent? Så er du måske vores nye økonomi-assistent.

Om jobbet

Som økonomi-assistent hos Sønderjylland Revision er det dit ansvar at servicere vores kunder med opgaver indenfor:

  • Bogføring for selvstændige erhvervsdrivende og selskaber, herunder afstemninger, månedsluk og årsafslutning
  • Lønadministration
  • Momsindberetninger
  • Økonomirapportering
  • Ad-hoc indberetninger og refusioner

Om dig

For at blive vores nye kollega, skal du være uddannet i regnskab / økonomi og du skal have flere års erfaring som bogholder eller regnskabsassistent. Har du opnået erfaringen hos en revisions- eller bogholderivirksomhed, er det ekstra godt. Du er derfor vant til at have det fulde ansvar for bogføringsopgaverne, og kan afslutte et regnskab og gøre klar til revision.

Du arbejder ubesværet i forskellige økonomi- og lønsystemer, fx Economics, C5, og Dataløn, og du har flair for og mod på at lære nye systemer.

Da en del af arbejdet foregår ude hos vores kunder, er du god til at arbejde selvstændigt, men du ved også, hvornår du skal spørge andre til råds. Du er bevidst om at yde en god og kompetent service til vores kunder, og du lægger en ære i at have styr på detaljerne.

En del af vores kunder er tysktalende, det vil derfor være en fordel, hvis du også taler / skriver tysk, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Som medarbejder hos Sønderjyllands Revision, får du en spændende og afvekslende dagligdag med mange udviklingsmuligheder. Vi værdsætter dine evner og engagement højere end alder og anciennitet. Vi lægger vægt på et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med stor selvstændighed og ansvar – til gavn for både medarbejdere og kunder.

Vores kontorer i Aabenraa, Sønderborg og Padborg nær grænsen giver et internationalt udsyn og udfordrende opgaver. Vores aktive personaleforening og mange medarbejdergoder gør os til attraktiv arbejdsplads. Vi er 75 professionelle og engagerede medarbejdere – og vi har plads til dig, hvis du vil bidrage til vores fortsatte succes!

Ansøgning

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef Ida Beck Møller, tlf.: 73 33 12 71, e-mail ibm@sr.dk

Skriv gerne i din ansøgning, hvilket eller hvilke kontor/er du er interesseret i.

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og stillingsopslaget lukkes, når de rette kandidater er fundet.

Arbejdstid

Fuldtid

Arbejdssted

Aabenraa/Padborg/Sønderborg

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os

Aabenraa

Padborg

Sønderborg