Ved pokerbordet bluffer revisoren

 

Revisorerne er ikke så kedelige, som de har ry for, fastslår statsautoriseret revisor Flemming Smidt Jensen, der fylder 50 år.

-Jeg forstår ikke dem, der siger, at poker er et hazardspil. Det passer ikke. Den, der er bedst, er jo den, som er i stand til at vinde, selvom man sidder med de dårligste kort. Jeg holder meget af spillet, også fordi pokerbordet er det eneste sted, hvor jeg kan bluffe mig ud af tingene.

Det siger statsautoriseret revisor og partner i Sønderjyllands Revision, Flemming Smidt Jensen, Sønderborg, der mandag den 28. november fylder 50.

 

Otte gange om året blander han de 52 kort sammen med pokervennerne. Las Vegas er besøgt med familien, men her kiggede de blot på, mens andre spillede.

 

Flemming Smidt Jensen lægger stor vægt på, at også det professionelle liv må have et vist indhold af humor, sjov og ballade. Det skal ikke være kedeligt, og gode vittigheder er velkomne.

 

-Revisorer er seriøse på arbejde, men vi er bestemt ikke så kedelige, som vi har ry for. Det vil man kunne få bekræftet ved at deltage i en fest sammen med os. Det er muntert, når vi slår os løs, siger Flemming, der ikke er bange for at tage både smoking og boksehandsker på, når man skal skille sig lidt ud fra mængden.

 

Flemming er født i Gram, men det meste af barndommen er tilbragt i Blans. Efter en HH eksamen fra Sønderborg Handelsskole blev han ansat som økonomielev i den daværende Sundeved Kommune – interessen for tal har han fra sin mor, Birthe, der i mange år har arbejdet som bogholder hos bl.a. Servodan og Gearcentralen, mens faderen, Arne, drev et autoværksted i Vester Sottrup.

 

I 1985 blev Flemming ansat i revisionsselskabet KPMG i Sønderborg, i 1995 blev han statsautoriseret revisor og fire år senere partner. I 2006 forlod han sammen med kollegaen Niels Christian Schjøth, KPMG for at blive partner i Sønderjyllands Revision og opbygge en afdeling i Sønderborg. Her er der i dag 12 medarbejdere.

 

Flemming er kendt for sin vindermentalitet. Han hader at tabe og går altid den lige vej til målet. De bump, der er på vejen er blot opgaver, der skal løses. Det udfordrer evnen til hele tiden at være parat til at omstille sig.

 

Efter at have været med til at etablere et revisionskontor, der vokser år for år, er en af dagens opgaver at være med til at udvikle Sønderjyllands Revision til fortsat at være en markant lokal rådgivende virksomhed, der også magter de udfordringer, som bl.a. digitaliseringen giver hele branchen.

 

Flemming er gift med Mathine, der er controller hos Linak A/S. Sammen har de to drenge på 15 og 18 år. Familiens ejendom på Kær Bygade er sat til salg. Nu er alle fire på udgik efter et nyt domicil i centrum af Sønderborg. Ikke en lejlighed, det er familien endnu ikke klar til, men noget, hvor der bl.a. er en lille have, der giver plads til lidt udeliv.

 

Når Flemming ikke jonglerer med tal og gode råd, er der tid til arbejdet i Ringriderfestens Pladskomite og til at deltage i projektgruppen, der vil etablere et 50 metersvømmestadion og Erhvervsklub Syd. Mountainbiken benyttes så ofte som muligt, mens lystfiskergrej og jagtudstyr desværre samler støv i øjeblikket – der er jo ikke tid til det hele, når man også gerne vil holde ferie med familien under fjerne himmelstrøg.

 

For evt. yderligere kommentarer kontakt:

Statsautoriseret revisor Flemming Smidt Jensen, tlf. 29 60 88 25

20150128_sr_91